Mam dla Was pomysł na smaczną kolację. Pasta z serka śmietankowego i ryby wędzonej - prosta, delikatna i pyszna :)
Składniki:
150 g serka naturalnego, śmietankowego
średnia cebula czerwona
1 wędzony morszczuk
sól i pieprz do smaku
Wykonanie:
- Serek przekładamy do miski.
- Rybę obieramy ze skóry i ości, rozdrabniamy widelcem i przekładamy do serka.
- Dodajemy cebulę pokrojoną w drobną kostkę.
- Solimy i pieprzymy do smaku, mieszamy.
- Smacznego :)
Bardzo lubię pasty rybne z tuńczykiem lub makrelą wędzoną, ale z morszczukiem jeszcze nie próbowałam. Twoja pasta wygląda bardzo smacznie, a przepis jest zacny :)
OdpowiedzUsuńDziękuję bardzo :)
UsuńBardzo fajny pomysł kochana :-) musi być pyszna :-)
OdpowiedzUsuń:)
Usuńuwielbiam pasty z wędzonych ryb! :) szczególnie makreli! :)
OdpowiedzUsuń:)
UsuńBardzo smacznie wygląda, chętnie zrobię taką. Pozdrawiam serdecznie Agnieszko :)
OdpowiedzUsuńBardzo się cieszę i życzę smacznego :)
UsuńI zapach takiej pasty musi być bardzo apetyczny :)
OdpowiedzUsuńJest :)
UsuńCiekawy pomysł, zwykle pastę z wędzonej ryby przygotowuję z majonezem i cebulą lub szczypiorkiem, ale taka z serkiem też zapowiada się pysznie :)
OdpowiedzUsuńLubię takie smarowidła! Dzisiaj jadłam z halibuta na degustacji w markecie i stwierdziłam, że chyba pora, abym sama takie zrobiła :)
OdpowiedzUsuńPewnie, przecież to takie proste :)
UsuńProsty i szybki przepis, czyli to co lubię najbardziej :) skorzystam ponieważ jest to świetna propozycja na śniadanie bądź kolację !
OdpowiedzUsuńBardzo się cieszę :)
Usuńojjj nie mój smak :))
OdpowiedzUsuńTrudno :)
UsuńPyszna i pożywna pasta. Bardzo lubię takie smakowite smarowidła :D
OdpowiedzUsuń<3
UsuńRobię podobną pastę :)
OdpowiedzUsuń:)
Usuńjak dawno wędzonej rybki nie jadłam ;o
OdpowiedzUsuńSerek biały plus rybka to takie trochę nie moje połączenie więc nie wiem czy by mi to posmakoiwało
OdpowiedzUsuń:)
UsuńPycha ;) Wpadam na śniadanie ;)
OdpowiedzUsuńPewnie, zapraszam :)
Usuńpyszna pasta!
OdpowiedzUsuńFajnie wygląda, smacznie się zapowiada. :)
OdpowiedzUsuńJest Elu smaczna. Prosta, ale smaczna :)
UsuńBardzo lubię pasty rybne - często robię je z wędzonej makreli, jogurtu, szczypiorku i jajek :)
OdpowiedzUsuńJa nie mogę jeść szczypiorku, ale super nadaje smaku i zapachu :)
UsuńPyszna pasta do chleba, mniam :)
OdpowiedzUsuńDziękuję :)
UsuńTakie pasty goszczą u mnie na kanapkach najczęściej :) Z tym, że ja najczęściej robię z makrelą :) Pyszności!
OdpowiedzUsuńZ makrelą również uwielbiam :)
UsuńTeż znam taką pastę, ale już dawno jej nie robiłam, narobiłas mi apetytu, chyba zrobię w tygodniu:)
OdpowiedzUsuńŚwietny pomysł na odmianę prostej, tradycyjnej kanapki :)
OdpowiedzUsuń